top of page

Des de 2010 creant joies d'alumini i plata artesanal.

Joies personalitzades, polseres gravades.

Dissenyat i produït a mà i a petita escala des de Salou, Tarragona.

sonia%20osmit%20joies%202020_edited.jpg
osmit joyeria artesanal aluminio

Joies d' alumini i/o plata 925 plenes d'originalitat.

Joies personalitzades amb noms o dibuixos.

 Peces que combinades amb argila polimèrica, esmalts o teles donen un toc de color a la teva vida. Petites obres d'art per donar personalitat en un món ple de complements.

Darrere d' Òsmit hi ha la Sònia, Llicenciada en Belles arts per la Universitat de Barcelona.

Visc a Salou, on l'aire del mar em serveix d'inspiració.

Vaig entrar al món de la joieria a poc a poc, sempre havia creat collarets o arrecades per a ús personal, fins que vaig descobrir l'argila polimèrica, però amb l'argila no en tenia prou, volia començar a treballar amb metall, crear peces en plata, coure, alumini, etc., així que vaig decidir realitzar diversos cursos de joieria.

Òsmit joieria en alumini és un somni, una il·lusió, on puc treballar en allò que em fascina, crear, experimentar... M'agrada combinar el metall amb l'argila o l'esmalt, per donar color i originalitat a les peces, també busco la sencillesa i creativitat en els dissenys.

 

Per mi, una joia, és una petita obra d'art que transmet personalitat, i, que crea un estret vincle entre el dissenyador i qui la porta. Veure les meves obres en altres persones, em produeix una gran satisfacció, ja que aquesta persona s'ha sentit atreta per un petit objecte que li transmet quelcom.

Així doncs, us convido a entrar al meu petit món de joies d'alumini esperant que desperti en vosaltres una agradable sensació.

bottom of page